Καληνύχτα κομματικά γενόσημα… ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΩΜΗΑ ΕΛΛΑΔΑ !

Από το http://hggiken.pblogs.gr  – Του Δρ. Βαρδάκα Κων/νου

Πάρτε τις καρέκλες σας και φύγετε μιας και δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε από αυτές. Ο Λαός προτιμάει τις ψάθινες γιατί είναι και δροσερές, ενώ οι δικές σας είναι “ηλεκτρικές” από το ψέμα και την απάτη.

Ακούσθηκε πρόσφατα από το Σύνταγμα το“καληνύχτα κύριε Σαμαρά”.Είσθε πολύ νυχτωμένοι σαν πολιτικό δυναμικό να μείνουμε μόνο σε αυτό γιατί ο καθημαγμένος Ελληνικός Λαός από τις πράξεις, τις παραλείψεις και την σιωπή όλων σας κραυγάζει εσώψυχα “ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ”. Γνωρίζει ότι εσείς και οι πολιτικοί πρόγονοί σας μάς έφεραν σε αυτό το επίπεδο της εξαθλίωσης. Αδιάψευστος μάρτυρας τα τμήματα των λόγων σας από το αρχειακό υλικό της πάλαι ποτέ ΕΡΤ που θα δείχνει στις επόμενες γενιές τα “πολιτικά κατορθώματά σας”, τις παλινωδίες και τα ψέματα σας.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ.

Στον εξαθλιωμένο Λαό που διψάει εδώ και χρόνια να πιεί νερό δημιουργίας και κοινωνικής ευημερίας από το ποτήρι της ευνομούμενης Δημοκρατίας που με άπειρες προφάσεις του το στερείται, σε αυτόν τον ΛΑΟ απομένει να βροντοφωνάξει και να χαιρετίσει τον διεθνή περίγυρο του με το “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΩΜΗΑ ΕΛΛΑΔΑ”.

Θελήσατε να μας απαξιώσετε πολιτισμικά, κοινωνικά και οικονομικά, αλλά κατορθώσατε να μας κάνετε πιο πλούσιους σε γνώση γιατί καταλάβαμε τις πονηριές σας και έτσι μέσα από την προδοσία που περιέβαλλε τις ζωές μας ανακαλύψαμε τα γενετικά χαρακτηριστικά μας, την Αξιοπρέπεια, την Πίστη, το Φιλότιμο και την χαμένη Λεβεντιά και ταυτόχρονα λησμονήσαμε τις κομματικές ετικέτες γιατί η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού στέκεται απέναντι στα ίδια αδιέξοδα που του στήσατε με τους “έξω από εδώ” φίλους σας.

Και αν οι δανειστές – χώρες δεν σας έχουν εμπιστοσύνη και απαίτησαν τις υπογραφές σας σαν αρχηγούς των κυβερνητικών κομμάτων πριν ένα χρόνο (!!) πώς εμείς μπορούμε να σας έχουμε εμπιστοσύνη; Θα έπρεπε κανονικά και ο κάθε Έλληνας Πολίτης να απαιτήσει πριν πάει στις κάλπες τις υπογραφές σας σε αυτά που υποσχεθήκατε προεκλογικά για τις περαιτέρω συνέπειες …

Αυτά όμως τελείωσαν, το μέλλον της Μεταπολίτευσης δεν διαχειρίζεται με τίποτε και αν πιπιλίζεται την καραμέλα ότι “στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα” να μας πείτε … πότε είχαμε αληθινή Δημοκρατία;;; Τα μόνα αδιέξοδα που λύνατε ήταν οι συντεχνιακές τσέπες σας και το βόλεμα των ημετέρων μέσα και έξω.

Μην ανησυχείτε η παραπεταμένη από εσάς Ελλάδα ΘΑ ΚΑΛΗΜΕΡΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Θα βρει τρόπο γιατί έχει τον ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ με το μέρος της, γιατί αδικήθηκε βάναυσα και κατά εξακολούθηση.

Μήπως αμφιβάλετε; Σε λίγο θα σας “σέρνουν” οι διεθνείς συγκυρίες!!

Πάρτε το χαμπάρι η Ελλάδα δεν κομματιάζεται σε κόμματα η σε τμήματα. Η Ελλάδα έχει ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΒΑΘΟΣ γιατί έχει Ιστορία και Μέλλον. Η Ελλάδα σήμερα δεν ζητάει νέο κόμμα, αλλά ζητάει ΕΝΩΜΑ, ζητάει από τα παιδιά της “να επιστρατευθούν” με Πνεύμα Θυσίας και Συναλληλίας και να δεθούνε μεταξύ τους καλά για να περάσουνε την σύγχρονη Οδύσσεια του Έθνους από την μέσα Σκύλα και την έξω Χάρυβδη. Όταν μάλιστα φτάσουμε και στο Ποθούμενο της Ιθάκης θα μπορέσουμε να πούμε και “ΚΑΛΗΜΕΡΑ” στις Ιστορικά Αλύτρωτες Πατρίδες μας του Πόντου, της Καππαδοκίας και της Μ. Ασίας που προσμένουν αυτόν τον Χαιρετισμό μας μαζί με τους ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ …ΘΑΡΣΕΙΤΕ

ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...